2de Lovers-Boeket!

Vandaag, vrijdag 21 juni, weer op pad om het 2de lovers-boeket te mogen overhandigen namens Stichting Lovers Foundation / de samenleving.
Dit keer kregen we de tip dat een 82 jarige mevrouw zich erg alleen en eenzaam voelt. Mevrouw J vd H te Sint Pancras is nog aardig ter been maar ondanks dat schijnt ze zich erg alleen te voelen. Haar beide kinderen wonen ver weg en haar man is helaas al enige jaren terug overleden…
Best een beetje spannend omdat wij ook niet weten hoe we worden ontvangen, bellen we aan. Even later wordt de deur open gedaan. Voor ons staat een wat kleinere oude dame met nette grijze krullen in het haar ons vol verbazing aan te kijken. Nieuwsgierig tegelijk zegt ze ons gedag, waarop wij ons netjes voorstellen. Als we uitgelegd hebben namens wie wij aan de deur staan, overhandigen wij het prachtige Lovers-Boeket vervaardigd door Groenbloem uit Heerhugowaard.
De lieve oude dame neemt het boeket met open armen aan. De blijdschap is zichtbaar te zien!
Als we aangeven dat er soms mensen zijn die zich eenzaam voelen, breekt er iets bij mevrouw. De verbazing en nieuwsgierigheid hebben plaats gemaakt voor zichtbaar verdriet. Met beginnende tranen in de ogen verteld ze dat ze zich erg eenzaam voelt…
Op dat moment benadrukken wij dat er juist mensen zijn die nu aan háár denken en haar dit boeket graag willen overhandigen. De uitdrukking in haar ogen veranderd nogmaals maar dit keer in positieve kracht en zegt ze “ik ben heel erg dankbaar dat ik dit boeket mag ontvangen!”. Wow dit maakt indruk op ons!… Missie voltooid! 🙂
Weet je ook iemand die een Lovers-Boeket nodig heeft of verdiend, laat het ons weten!
Voor iedereen, door iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *