3de Lovers-Boeket

Alweer het derde Lovers-boeket!

Weer mocht de Stichting namens iedereen een prachtig Groenbloem boeket bij iemand brengen. Vandaag gingen we langs bij de 87 jarige weduwe mevr. M.d.W uit Sint Pancras.
De Stichting kreeg de tip omdat mevrouw al een keer borstkanker had gehad, hiervan is hersteld maar dat haar gezondheid het de laatste tijd weer laat af weten.
Dit keer kwamen bij een leuk knus huis waarbij de bloemen in het tuintje ons tegemoet kwamen. In alle kleuren, maar de prachtige roze petunia’s vielen het meeste op. Één ding is zeker, deze mevrouw houdt sowieso van bloemen!

We belden aan… maar helaas was er niemand thuis. Dat kan natuurlijk ook wel eens voorkomen.
Net op het punt dat we weer weg wilde gaan, kwam er een taxi-busje aangereden. En ja alsof het zo moest zijn, stapte mevrouw M.d.W voorzichtig en met hulp uit de bus. We mochten haar volgen naar de achtertuin en daar moest mevrouw eerst even zitten. Ze was erg moe omdat ze net naar zwem-therapie was geweest. Maar ook hier worden we weer erg hartelijk ontvangen. Ondanks dat mevrouw erg (ook zichtbaar) vermoeid was, scheen ze toch nog een reserve-accu bij zich te hebben want ze begon meteen heel gezellig te kletsen. Ook vertelde ze dat ze in een aantal maanden tijd 3 hechte vrienden was verloren! Dit heeft een behoorlijke leegte achtergelaten, maar ze probeert met alle kracht die ze in zich heeft positief te zijn, blijven en dat ook uit te stralen.
Dit, dit was het juiste moment om die prachtige bos bloemen dankzij jullie te mogen overhandigen! Met veel vreugde en blijdschap werd deze ontvangen en heeft mevrouw zelfs verschillende keren gezegd hoe blij ze wel niet met het boeket was. Namens mevrouw M.d.W heel hartelijk bedankt!

Weet je ook iemand die een Lovers-Boeket nodig heeft of verdiend, laat het ons weten!
Voor iedereen, door iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *