Lovers-boeket augustus

Lovers-Boeket AugustusLovers-Boeket Augustus,

We merken dat steeds meer mensen de stichting weten te vinden. Heel mooi! Zo ook nu kregen wij de tip om het maandelijkse Lovers-boeket te brengen bij een mevrouw die zich hard maakt voor de samenleving. Ondanks haar eigen impactvolle gezondheidsproblemen blijft ze zich inzetten als vrijwilliger bij 2 verschillende instanties. En dat terwijl haar man na een herseninfarct steeds meer zorg behoeft en niet meer alleen dingen kan ondernemen. Mensen zoals deze mevrouw zijn goud waard voor de samenleving! Hoe fijn is het dan om nu, door de vrienden van Stichting Lovers Foundation, te laten weten dat ze gezien en gewaardeerd wordt!

Vanmorgen gingen wij vroeg op pad en kregen wij weer een schitterende bos bloemen van Groenbloem Decoraties mee om mevrouw G. H. te Sint Pancras te mogen verrassen. Ook nu weer wisten we niet of mevrouw wel thuis was, maar bij aankomst bleek mevrouw al door het raam te kijken en vertelde ons dat we vast en zeker verkeerd zaten. Toen ik mevrouw vroeg of ze mevrouw G. H. was die we zochten, snelde ze vlug naar de voordeur en haar man deed toevallig net de deur al open. Omdat het al snel vol was in het halletje en het begon te regenen, moesten we maar snel naar binnen komen. Haar man probeerde zo snel mogelijk plaats te maken in de hal en stiefelde met zijn rollator zo vlug hij kon naar de woonkamer. Daar moesten we eerst maar eens even gaan zitten. Toen we eenmaal zaten keken 2 paar zeer verbaasde gezichten ons aan. “Er komt hier nooit iemand”, zei meneer. Voordat we het konden uitleggen waarom we daar waren werd ons al koffie aangeboden en kregen we een heerlijke grote koek in ons handen. Op dat moment waren wij een beetje verbouwereerd want de stichting kwam juist voor mevrouw en niet andersom. Dat maakte ons wel meteen duidelijk waarom de stichting de tip had gekregen om deze mevrouw het Lovers-boeket te geven.

Heel hartelijk werden we ontvangen en vertelden we waarom juist nou zij een bloemetje krijgt van de Stichting. Een beetje overvallen en ontzettend dankbaar nam ze het prachtige boeket aan en zette het vlug in een vaas.
Haar man zei dat ze al jaren op zo iets als onze Stichting zaten te wachten, want hij wil ook zo graag dat zijn vrouw gezien wordt en een beetje waardering krijgt. Hij gunt haar dat zo graag na alles wat ze doet. En nu deed het zich voor, precies zoals hij in gedachten had en dat maakte de situatie heel speciaal.
Al gauw werd de woonkamer te klein omdat de dochter van hen langs kwam met het gezin om de poes weer op te halen na de vakantie. Er waren eigenlijk stoelen te kort maar dat mocht de pret niet drukken en er werd volop gekletst. Na een uur gingen we dan toch echt weer op pad en lieten we een gezin achter die heel blij waren te horen dat er mensen zijn zoals jullie, vrienden van de stichting, die een ander (zelfs onbekende mensen) een warm hart toedragen. Kort gezegd is er weer een beetje liefde bij de medemens bezorgt wat tevens ook hoop geeft voor de toekomst.

Bedankt lieve vrienden van de stichting!

Weet je ook iemand die een Lovers-Boeket nodig heeft of verdiend, laat het ons weten!
Voor iedereen, door iedereen!