Het bestuur bestaat momenteel uit 3 personen. Het gehele bestuur is onbezoldigd. Daarnaast hebben de oprichters een meerjarige bijdrage toegezegd, waardoor de kosten van de stichting zijn gedekt. Uw bijdrage komt volledig ten goede aan het goede doel! 

Voorzitter

Annemarie

Voorzitter en mede oprichter

Motto

Als we er voor elkaar zijn, dan sta je er nooit alleen voor.

Je hoeft de krant maar open te slaan of maar online te gaan en de “ellende van de wereld” komt je al tegemoet. Tegenwoordig heeft iedereen ook een eigen mening (niets mis mee trouwens), maar vindt iedereen er ook gelijk wat van. Daardoor gaan veel mensen ook meer op een eigen eilandje zitten. Vechten om waar jij in gelooft. Deels heel goed natuurlijk, maar missen we steeds meer betrokkenheid naar de ander toe. Wat verbindt ons eigenlijk dan nog? Wat maakt het dat we nog ergens samen voor staan? Wat is hetgeen wat we allemaal nodig hebben, maar steeds meer missen?

Het is heel simpel, een beetje aandacht! Soms een arm om je heen die zegt dat het allemaal goed komt; of dat iemand ziet dat je wat hulp kunt gebruiken terwijl je er zelf geeneens erg in had dat je dat nodig had.

Ik geloof dat we met elkaar verbonden moeten blijven door een klein gebaar, wat liefde te geven waar nodig. Ook hoor je soms dat religie een oorzaak is van geweld. Maar ik geloof in een God van liefde. Dat we allemaal geliefd zijn, ongeacht je leeftijd, achtergrond of huidskleur. We zijn allemaal gelijk. Iedereen beschikt over iets unieks; een talent. Wat zou er gebeuren als we allemaal iets van ons talent met liefde zouden delen? Hoe zou de wereld er dan uit zien?

Misschien utopisch om zo te denken…. maar als je het niet probeert, lukt het je ook nooit!

Eén persoon kan niet alle mensen op de wereld helpen, maar alle mensen op de wereld kunnen wel één persoon helpen!

Dit is waar de stichting voor staat; Door iedereen, Voor iedereen!

Ramon

Penningmeester, secretaris, mede oprichter

Motto

Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen. Samen maken we het verschil!

Als we iedere dag iemand kunnen helpen en tevens kunnen inspireren dat ook voor een ander te doen, werken we aan de bredere gedachte van Stichting Lovers Foundation.

How Loversful is your day? Start vandaag en doe mee!

Petra

Bestuurslid

Motto

Mensen die om je geven zijn het meest waardevolle medicijn.

Weet je, als je dingen meemaakt door de jaren heen, en je krijgt een steuntje in je rug van mensen die om je geven, is dat het meest waardevolle medicijn om het aan een ander door te mogen geven in het leven!